20/07/2024

Ditën e djeshme në “Big Brother Vip Kosova” u shpallën tre konkurentët me të preferuar nga publiku, ku një ndër ta ishte edhe Edona James.

Mesa duket banorët e tjerë nuk e pritën mirë lajmin sidomos Meti Alshiqi dhe Ylli Dervishi, pasi ky i fundit e ofendoi rëndë transgjinoren duke e cilësuar si të keqe dhe të palarë.

“Publiku Kosovës ka vendosur të preferuar Edona James. E keqe sa duash, e palarë sa duash, nuk di të flas, atë këmbë si banaku me numrin 48-të, se di njeri apo shikon mashkull a çfarë”, tha ai teksa po bisedonte me një ndër konkurentët.

Dy të preferuarit e tjerë të publikut ishin këngëtari i njohur Blero dhe Gani Germia, ndërsa më pak të votuarit ishin Brikenda Karricaj dhe Blerando.