24/02/2024

Travis Kelce dhe Taylor Swift janë bërë shumë të afërt që nga fundi i korrikut kur ai mori pjesë në një nga koncertet e saj të Eras. Që atëherë, ata janë parë duke qëndruar së bashku, komentuesit e NFL kanë bërë shaka të këndshme për këtë, dhe së fundmi, ajo mori pjesë në ndeshjen e shtëpisë së Chiefs fundjavën e kaluar. Për momentin, lidhja e tyre është diçka e vogël dhe jo shumë serioze. Burimet kanë zbuluar komentet e Taylor që ai është shumë i sjellshëm. Megjithatë, ata po e marrin hap pas hapi dhe po shohin ku do të çojnë gjërat. Travis Kelce ka bërë të qartë se ai ende dëshiron të qëndrojë me të. Kreu i tyre tashmë ka shumë njerëz që ankohen në media sociale, por duket se këto tituj nuk do të ngadalësohen shpejt. Veçanërisht, me të gjitha llogaritë e fansave të Swiftie që mbulojnë çdo gjë rreth saj. Një subplot tjetër sapo ka dalë në pah, këtë herë nga marrëdhëniet e kaluara. Njëra nga ish-bashkëshortet e Travis, Maya Benberry, e informoi atë që të jetonte me kujdes ndaj yllit të NFL-it.