14/04/2024

Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së Faton Ahmeti sonte ka qëndruar për iftar me Këshillin Vendor “Migjeni”.

Ahmeti në rrjetin social Facebook shkruan se “organizimet e tilla na bëjnë të afrohemi më shumë mes vete dhe të punojmë me përkushtim në të mirën e qytetarëve”.

“Kënaqësi e veçantë të marr pjesë në iftarin e përbashkët me KV “Migjeni”.

Organizimet e tilla na bëjnë të afrohemi më shumë në mes vete dhe të punojmë me përkushtim të plotë në të mirën e qytetarëve.

Falënderoj përzemërsisht organizatorët dhe pjesëmarrësit”, ka shkruar Faton Ahmeti – Sekretar i Përgjithshëm i BDI-së.

#Bashkë #Migjeni #JoRusisëPoEuropës