14/04/2024

Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së Faton Ahmeti i shoqëruar edhe nga kryeministri i vendit Talat Xhaferi sonte kanë qëndruar për iftar me Këshillin Vendor “Reçicë e Madhe”.

Ahmeti në rrjetin social Facebook shkruan; “entuziazmi dhe angazhimi i strukturave të BDI-së na bën të besojmë se jemi në rrugën e duhur”.

“Kënaqësi të marr pjesë në iftarin e përbashkët me KV “Reçicë e Madhe”.
Entuziazmi dhe angazhimi i strukturave të BDI-së na bën të besojmë se jemi në rrugën e duhur.
Falënderoj përzemërsisht organizatorët dhe pjesëmarrësit”.
#bashkë #ReçicëeMadhe #JoRusisëPoEuropës