13/04/2024

Sekretari i Përgjithshëm i BDI-së Faton Ahmeti sonte për iftar ka qëndruar me KV “Teqe” dhe KV “Bregu i Diellit”.

Ahmeti shkruan se BDI angazhohet për të mirën e përgjithshme.

“Sonte, shtruam iftar të përbashkët me KV “Teqe” dhe KV “Bregu i Diellit”.

Angazhohemi të gjithë së bashku për të avansuar të mirën e përgjithshme.

Falënderoj përzemërsisht organizatorët për angazhimin e tyre”, ka shkruar Faton Ahmeti – Sekretar i Përgjithshëm i BDI-së.

#bashkë #Teqe #BreguiDiellit
#JoRusisëPoEuropës