7.8 C
Skopje

Forum me rastin 100 ditë nga mandati i Qeverisë

Sot në Operën dhe Baletin Nacional do të mbahet Forumi “100 ditë nga mandati i Qeverisë së re të Republikës së Maqedonisë së Veriut”.

Në Forumin fjalim hyrës do të ketë Kryeministri Dimitar Kovaçevski, pas së cilit vijon panel me Kryeministrin, e më pas me zëvendëskryeministrat dhe ministrat. Në Forum do të marrin pjesë përfaqësues të trupit diplomatik, odave ekonomike, organizatave të shoqërisë civile, institucioneve, mediave.