-1.2 C
Skopje

Gara për Zhelinën, tre projektet kryesore të kandidatëve

Mbrëmë në debate zgjedhore në TV21, u debatua për komunën e Zhelinës.

Kandidatët për Komunën e Zhelinës e shpalosën programin e tyre 2021-2025.

Kandidati i Lëvizjes Besa, Blerim Sejdiu shpalosi tre projektet kryesore për Komunën e Zhelinës.

Fatmir Izairi, kandidat nga radhët e BDI-së, shpalosi tre projektet kryesore për Komunën e Zhelinës që do t’i realizojë nëse i fiton zgjedhjet e 17 tetorit.

Mahir Ziberi kandidat i ASH-AAA për Zhelinën, në debate zgjedhore në TV21, tha se tre projektet si më të rëndësishme për zhelinën janë ujësjellësi, kanalizimet dhe bulevardin.

Medin Nazifi nga radhët e PDSH-së, tregoi se tre projektet kryesore që do t’i realizojë nëse fiton në zgjedhjet e 17 tetorit janë: Ndërtimi i shkollës së mesme, njësia e zjarrfikësve dhe ndërtimi i mjekësisë primare”.