14/04/2024

Edhe pse opozita shqiptare në RMV thonë se janë të koordinuar dhe kanë qëndrime të njëjta për të gjitha ҫështjet, kjo nuk rezulton të jetë ashtu.

Sepse për ҫdo ҫështje, liderët e partive që e përbëjnë koalicionin opozitarë kanë qëndrime diametralisht të kundërta.

Kjo u dëshmua edhe sonte në emisinon Click Plus, ku mes tjerash kreu i Alternativës ka nxjerrë zbuluar qëndrimin e VLEN-it sa i përket Ndryshimeve Kushtetuese, që janë kusht për integrim në Bashkimin Evropian.

Ai ka thënë se për opozitën nuk është kusht për formimin e Qeverisë kalimi “miratimi” i Ndryshimeve Kushtetuese.

E në tubime, para qytetarëve, Gashi, Kasami, Taravari dhe Mexhiti u premtojnë qytetarëve integrim në BE, ndryshime kushtetuese po edhe hapjen në mënyrë të detajuar të kushtetutës dhe heqjen e 20%, por sapo përfundojnë nëpër debate televizive, opozitarët e thonë të kundërtën