10.8 C
Skopje

Gjobiten 193 shoferë në Shkup
Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vazhdoi me aksionet e përforcuara në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e Qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 121 masa prej të cilave 48 janë për tejkalim shpejtësie, 14 për vozitje pa leje dhe 7 dënime për vozitje nën ndikimin e alkoolit”, thuhet në njoftimin e policisë.

Nga MPB shtojnë se janë shqiptuar po ashtu edhe 5 masa për përdorim të telefonit dhe 3 për kalim në të kuqe.