-0.2 C
Skopje

Greva vazhdon, kryesia e SASHK-ut refuzon ofertën e Qeverisë
Kryesia e SASHK-ut në mbledhjen e sotme ka vendosur që të vazhdojë grevën. Të mërkurën më 4 maj do të ketë protestë para Qeverisë.
“Nga gjithsej 480 organizata sindikaliste, 388 ishin për vazhdimin e grevës, ndërsa 83 për ndërprerjen e grevës. Duke parë rezultatet grave në shkollën fillore dhe të mesme vazhdon deri në gjetjen e zgjidhjes”, tha Nedellkovski.
Në çerdhet greva vendoset në pauzë dhe prej nesër ata do të fillojnë me punën