25/06/2024

Grimes merr masa ligjore kundër ish-bashkëshortit të saj Elon Musk për fëmijët e tyre.

Këngëtarja e “Crystal Ball”, e cila ka tre fëmijë me CEO-n e Tesla-s, ka depozituar një kërkesë për të vendosur të drejtat prindërore, sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga NBC News më 3 tetor.

Duket se Elon, i cili u nda nga Grimes në mars të vitit 2022 pas katër vitesh lidhje, ende nuk ka reaguar zyrtarisht ndaj kërkesës. E! News ka kontaktuar për koment Elonin dhe përfaqësuesit e Grimes, por nuk ka marrë përgjigje.

Kjo lëvizje ligjore vjen rreth një muaj pasi artistja, e njohur si Claire Boucher, konfirmoi publikisht se ajo dhe mogulja e teknologjisë kanë pritur fëmijën e tyre më të ri, i quajtur Tau.

Para se të bëhej e ditur kjo, në një postim të fshirë që Grimes ndau në X (të njohur më parë si Twitter) më 7 shtator, ajo gjithashtu u përmend Shivon Zilis, me të cilën Elon ndan binjakët e tyre 19-muajshe dhe drama e tyre e kujdestarisë, duke shkruar, “Thoni Shivon që të më zhbllokojë dhe Elonit që të më lejojë të shoh djalin tim ose ju lutem përgjigjeni avokatit tim.”

Megjithatë, së fundmi, artistja e “Genesis” vuri në dukje se ajo dhe Shivon kanë arritur të shkojnë përpara dhe janë në të njëjtën faqe.