13/07/2024

Zëvendëskryeministri, Artan Grubi i ftuar në TV A2 CNN në Shqipëri ka përmendur çëshjen e kandidatit për president nga radhët e BDI-së.

Grubi tha se vlerat e Ali Ahmetit nuk mund të krahasohen me politikanë rastësor që aksidentalisht kanë përfunduar në politikë, duke iu referuar kështu deklaratës së një ditë më parë të kryetarit të Komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

“Taravari është shumë i vogël për të sfiduar dhe krahasuar veten më Arben Taravarin. Ali Ahmetin e krijoi koha, rrethanat e lufta si politikan, ndaj një krahasim i tillë më një politikan ordiner dhe episodik si Taravari nuk bën sens. Vlerat e Ali Ahmetit nuk sfidohen nga njerëz që rastësisht apo vetëm momentalisht janë në politikë. Taravari shoqëruar nga derivatet e BDI-së tha se nuk e ka qëllimin të bëhet president, pra kënd po e mashtron opozita shqiptare? Apo vetëm po i shërben VMRO-DPMNE-së që ta përçajë edhe më shumë votën shqiptare”, deklaroi Grubi.  /indeks.mk