25/06/2024

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi i ftuar në emisionin “Klan Debat” në Klan Macedonia tha se BDI është e fortë me Ali Ahmetin, figura politika që faktorizoi shqiptarët.

“BDI është e fortë me Ali Ahmetin të gjithë ne jemi ndjekës së frymës së tij, udhëheqjes së tij. Ali Ahmeti ka lindur lider dhe prijës i këtij vendi, si Ahmeti nuk ka në Evropë, nëse nuk do ishte ai do të duhej të shpiknim një fiksion të tij por një i dytë nuk mund të koekzistojë. Të gjitha partitë e vogla që kanë dalë tani janë si ato qeset e instant çajit”, u shpreh Grubi.