-1.2 C
Skopje

Grubi: BDI po reformohet, tash është koha për agjendën e gjelbër

Zv.kryeministri Grubi në “Vetëm Intervistë” ka thënë se BDI reformohet sepse kështu ë presin qytetarët.

“Qytetarët presin një BDI të reformuar. Kemi mbi 40% anëtarësi të re dhe me kryetarin Ahmeti jemi fitimtar sepse ai nuk ka nevojë të ndërrohet. Shihni kryetarët tjerë ende vazhdojnë të qëndrojnë në pozita edhe pse humbin kurse ne reformohemi dhe qytetarët e shohin atë. Tash është koha për Agjendë të gjelbër dhe jemi fokusuar në projekte të rëndësishme dhe mund ta shihni se sa rezultate pozitive kemi”, ka thënë Grubi në “Vetëm Intervistë”