14/04/2024

Zëvendëskryeministri Artan Grubi i shoqëruar edhe nga kandidati për president nga radhët e BDI-së kanë qëndruar për iftar me përkrahësit e lagjeve Fushë Topanë, Skender Metallari dhe Dyqanxhik.