13/04/2024

Zëvendëskryeministri Artan Grubi sonte ka qëndruar për iftar me përkrahësit dhe aktivistët e Këshillave Vendor “Luan Haradinaj” dhe “Fehmi Lladrovci”.

Shumë aktivistë dhe përkrahës i janë përgjigjur pozitivisht ftesës për të bërë iftar sëbashku me zëvendëskryeministri Artan Grubi.