27.8 C
Skopje

Grubi – Shaqiri: Diskutohet për fillimin e procesit të përfshirjes së Abetares në procesin tonë arsimor

Vitin e ri shkollor me Jetonin e nisëm duke shfletuar abetarën e re dhe fletorën e punës, me ç’rast diskutuam për format e përfshirjes së këtij materiali mësimor në programin tonë arsimor për të standardizuar materialet mësimore.
Gjithashtu dje njoftova edhe Kryeministrin Kovacevski për iniciativën, si dhe bisedova me Kryeministrin Rama për këtë çështje të cilën e kishim diskutuar në takimin tonë të fundit dhe kam bindjen që Jetoni do ta nis procesin e përfshirjes së Abetares në procesin tonë arsimor.
https://www.facebook.com/photo?fbid=624303479059174&set=pcb.624311962391659