13.8 C
Skopje

Grubi: VMRO gënjen, Bechtel po ndërton në Serbi me ligj special, pa tender dhe me kontratë dhe mbikëqyrje më të shtrenjtë

Zëvendës kryeministri i parë Artan Grubi përmes një postimi të fundit i ka reaguar VMRO DPMNE mbi akuzat se tek ne Bechtel dhe Enka punojnë më shtrenjtë në krahasim me projektet në Serbi. Madje, Grubi thotë se atje kjo kompani ndërton më shtrenjtë dhe për këtë gjë VMRO DPMNE po gënjenë.

VMRO gënjen, edhe atë gënjen shumë dhe paturpësisht, ose thjeshtë nuk dijnë!
Bechtel dhe Enka në Serbi ndërtojnë autostradën:
📝 Pa tender
⚖️ Me Ligj special
📄 Me Kontratë të njejtë sikur edhe ne
💵 Me shtrenjtë se tek ne
🔎 Me Konsulent shumë më të shtrenjtë se te ne
Të nderuar qytetarë:
🔒mos të ju gënjejnë: asgjë nuk mund ta ndalon dot ndërtimin, vetëm e shtrenjton dhe e zgjat.
❌ Bllokada e VMRO dhe Levica mund ti kushton qytetarët mbi 100 milion euro dhe dy vite ndërtim më të gjatë të autostradave.
🛣️ Deputetët vendosin nëse autostradat do të ndërtohen më shpejtë dhe më lirë ose më ngadalë dhe më shtrenjtë.

https://www.facebook.com/100044385821029/posts/pfbid0ntGPgU9UCvJz6UV2qomtuFuJxtMzDz2zJqTu8cgRmwQyokqyRdxi4WupEa1TMNBGl/