23/05/2024

Hoxha dhe humanisti i njohur shqiptar, Halil Kastrati ka uruar kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi.

Kastrati e ka quajtur këtë moment historik për shqiptarët në përgjithësi.

Urimi i plotë:

Talat Xhaferi është kryeministri i parë shqiptar i Maqedonisë së Veriut. Ky është një moment historik për shqiptarët atje dhe për Maqedoninë në përgjithësi.

Urime, Kryeministër Talat Xhaferi! Ju priftë e mbara!