25/06/2024

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, i ka reaguar Qeverisë për rritje të ngarkesës tatimore në pronë.

Ai është shprehur se gjatë vitit 2023 qytetarët kanë paguar 33% më shumë tatim në pronë se me vitin paraprak për shkak të vendimit të Qeverisë për rritje të ngarkesës tatimore në pronë.

Këtë vendim Hoti e ka quajtur absurd, pasi që është në kulm të krizës nga inflacioni dhe krizës energjike, ku e kanë dyfishuar koston e jetës.