1.8 C
Skopje

Komuna Çair: i dhamë dritën jeshile ndërtimit të Universitetit Nënë Tereza

Sot komuna e Çairit i dha dritë jeshile ndërtimit të Universitetit të Nënë Terezës më poshtë e sjellim dhe statusin e kryetarit të Komunës që e shpërndau në faqen e tij në Facebook.
“Qytetarë të dashur po ju sjellim një lajm të mrekullueshëm për të gjithë neve. Sot në mbledhjen e 59 Këshilli i Komunës së Çairit miratoi Planin Detal Urbanistik për bllokun 9 nga kuarti i qytetit SSI 03, me të cilin është paraparë Ndërtimi i Universitetit Nënë Tereza në Komunën e Çairit.
Me këtë ju dha dritë jeshile ndërtimit të Universitetit Nënë Tereza.
Urime për të gjithë!”