24.8 C
Skopje

Ish- ambasadorë, deputetë, profesorë universitarë, në mesin e ligjëruesve të Shkollës për liderë të rinj

Në përvjetorin e Marrëveshjes së Ohrit, Ministria për Sistem Poltik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive prej 10 deri më 12 gusht në Mavrovë do të organizojë shkollën për liderë të rinj, “Peace Forum Dialogue” në të cilin do të diskutohet për Marrëveshjen e Ohrit dhe të arriturat e saj por edhe për marrëveshjet tjera që nënshkruajti RMV-ja për të hapur rrugën e integrimit në BE.

“Peace Forum Dialogue” do të fillojë nga e mërkura dhe do të zgjasë dy ditë, në të pritet të marrin pjesë mbi 70 vajza e djem të rinjë.

Në mesin e ligjeruesve ka ish-ambasadorë dhe profesorë universitarë e drejtues institucionesh të cilat do të flasin për përvojat e tyre dhe të arriturat e Marrëveshjes së Ohrit e cila u nënshkrua 21 vite më parë.

Këta janë të gjithë ligjeruesit:

https://www.facebook.com/PeaceForumDialogue/photos/pcb.113911051412727/113910831412749/