16.8 C
Skopje

Komisioni për Çështje të Sigurisë takohet me Komisioneren Parlamentare për Forcat e Armatosura të Gjermanisë

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes diskuton me Eva Högl, Komisionere Parlamentare për Forcat e Armatosura të Gjermanisë dhe Reinhold Robbe ish-Komisioner, lidhur me procesin legjislativ për Komisionerin Parlamentar për FSK-në, raporton Ekonomia Online.

Në këtë takim, mediat janë lejuar të marrin pamje, ndërkaq nuk është paralajmëruar ndonjë konferencë për medie.