16.8 C
Skopje

Komuna e Likovës: Prej sot mund të aplikohet për shtesa shkollore

Nga komuna e Likovës bëjnë të ditur se nga dita e sotme do të mund të aplikohet për shtesa shkollore për fëmijët.

Nga Njësia për punë dhe politikë sociale-Likovë thonë se të drejtë kanë të gjithë fëmijët që kanë status si nxënës të shkollave të fillore dhe të mesme.

“Njoftohen prindërit se nga data 15 shtator në zyrat e Shërbimit për punë sociale në f. Likovë , do të mund të aplikoni për të drejtën e shtesave shkollore, për fëmijët tuaj të cilët kanë status si nxënës të shkollave të fillore dhe të mesme”, thonë nga komuna e Likovës.