3.8 C
Skopje

Komuna E Sarajit Nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi Me Kruqin E Kuq

Kreu i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti sot ka pritur në takim sekretarn e Kryqit të kuq për rajonin e Karposhit. Në këtë takim temë diskutimi ishin projekte të përbashkëta të cilat kryesisht do të shërbejnë për parandalimin dhe zbutjen e vuajtjeve njerëzore.

Njoftimi i Bexhetit:

Sot prita në takim znj.Koçovska Mare, sekretare pranë Kryqit të Kuq në rajonin e Karposhit.

Në këtë takim temë diskutimi ishin projekte të përbashkëta të cilat kryesisht do të shërbejnë për parandalimin dhe zbutjen e vuajtjeve njerëzore, mbrojtjen e jetës dhe shëndetit, përmirësimin e gjendjes sociale, duke siguruar respekt dhe dinjitet për qenien njerëzore.

Komuna e Sarajit ka qenë vazhdimisht e interesuar për të inkurajuar dhe promovuar vlera humane dhe ka është e gatshme për të reaguar në kohë ndaj sfidave bashkëkohore humanitare, njofton Bexheti në facebook.