0.8 C
Skopje

Korridori 8 ,Franko Egro: Ëndrra realitet falë Ali Ahmetit

Gazetari i mirënjohur shqiptar i Euronews Albania, Franko Egro ka komentuar tejkalimin e e pengesës së fundit ligjore në Gjykatën Kushtetuese me qëllim të nisjes së jetësimit të Korridorit 8 projekt ky i cili sipas Egros është një “Spirancë e padiskutueshme e shqiptarisë”.Egro më tej ka thënë se tashmë kjo ëndërr e kamotshme po bëhet realitet edhe atë falë Ali Ahmetit, shqiptarit më të madh të gjallë në 30 vitet e fundit e cili është dhe pa rival në hapësirën politike shqiptare.