18.8 C
Skopje

Kreu i Likovës, Arifi: Sukseset qofshin gjithmonë pronë e juaja e pandashme

Të nderuar nxënës dhe punonjës arsimorë,
Sot edhe zyrtarisht për klasët e para fillon epokë e re në bankat shkollore, gjithashtu dhe për klasat e tjera nëpër të gjitha shkollat e vendit tonë. Sukseset qofshin gjithmonë pronë e juaja e pandashme, gjeneratat që dalin qofshin drita e vendit tonë.
Urime fillimi i vitit të ri shkollor 2022/23.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=448907787254018&set=pcb.448908437253953