16.8 C
Skopje

Kujt i thotë “Ma more zemrën” këngëtarja Lumturije Drenovci Laqja?

Ajo tashmë është një artiste e dëshmuar në skenën muzikore. Ka realizuar shumë projekte e performanca të ndryshme por nuk e ka ndërmend të ndalet. Pas disa videoklipeve të finalizuara të cilat kanë ecur mirë dhe janë pranuar nga publiku shqiptar, Lumturije Drenovci Laqja vjen me një tjetër projekt këtë verë. Me muzikë dhe orkestrim nga Granit Gashi, tekst nga Laqja dhe Granit Gashi si dhe video të realizuar nga A Films, këngëtarja vjen me këngën “Ma more zemrën”, një këngë verore e cila është pëlqyer jashtëzakonisht shumë nga publiku shqiptar edhe pse ka vetëm 24 orë nga publikimi. Për të dëgjuar hitin më të fundit nga Lumturije Drenovci Laqja me titull “Ma more zemrën”, klikoni në vazhdim: