12/07/2024

Kur vjen puna te Java e Modës në Paris, një mënyrë e sigurt për të qenë brenda temave çdo ditë është të shtoni disa copëza nga stili francez. Kylie Jenner e bëri pikërisht këtë kur doli për reklamimin e koleksionit të verës 2024 të Acne Studios për veshjet e grave të mërkurën.

Diva e bukurisë u vërejt e veshur me një fustan të gjatë të ngushtë me një fustë skulpturale të kthjellët dhe mëngë të gjata shtesë që mbuluan shumicën e duarve të saj. Një çantë mini koordinuese dhe çizme të kuqe me hark të shterpët të plotësuan pamjen monokromatike të nxehtë të tërë të kuqe.