10.8 C
Skopje

Lajm i fundit/ Ziadin Sela nuk fiton asnjë komunë në rreth të parë

Pas numërimit të fundit të rezultateve nga ana e Komisionit Shtetëror Zjgedhor shihet se Gostivari dhe Dibra shkojnë në raundin e dytë që do të thotë se Arben Taravari do të garojë sërish përballë Nevzat Bejtës dhe Hekuran Duka përballë Bekim Pocestës.

Zyrtarisht Arben Taravari ka marrë 49.88 % që do të thotë 15724 vota përball Nevzat Bejtës me 41,84% që do të thotë 13,190 vota.

Në Dibër Bekim Pocesta ka marrë 49.69 me vota i bie 3998 vota, ndërsa Hekuran Duka 46,15% me vota i bie 3713 vota.