18.8 C
Skopje

Largimi nga puna i arsimtarëve, Plaku nga Tetova: Bilall Kasami ose le të mbetet kryetar ose le të vjen drejtor shkolle (Video)

Largimi i arsimtarëve nga puna në shkollën “Kiril i MEtodi” në Tetovë nga ana e Bilall Kasamit ka rezultuar me protestë nga nxënësit dhe prindërit duke kërkuar rikthimin e tyre.

Një prind i një nxënesi thotë se Bilall Kasami ose duhet të mbetet kryetar komune ose le të bëhet drejtor shkolle, përcjell TS.

“Ky ka qenë urdhër i kryetarit, kryetari ndash le të rije kryetar, ndash le të vije të bëhet drejtor shkolle, le ta zgjedhje jo në dy shkopinj” u shpreh pridni i revoltuar me verpimin e Bilall Kasamit pasi ka larguar nga puna mësuesen Arjeta dhe Albina ku nxënësit sot nuk vazhduan orët e mësimit.

https://www.facebook.com/watch/?v=488804899345718&t=0