0.8 C
Skopje

LSDM: Deputetët të cilët bojkotojnë Kuvendin, le të heqin dorë nga pagat dhe privilegjet

Deputetët e VMRO-DPMNE-së që bojkotojnë dhe bllokojnë Kuvendin nuk duhet të paguhen nga qytetarët për mospunën e tyre dhe sjelljen e tyre destruktive.

Të heqin dorë menjëherë nga të gjitha privilegjet, t’i dhurojnë rrogat dhe të mos përdorin telefonat zyrtarë, udhëtimet dhe gjithçka që u takon, sepse nuk e meritojnë.

Papërgjegjësia dhe bindja partiake ndaj liderit Mickoski do të jetë e vetmja gjë që do ta kujtojë këtë përbërje parlamentare të VMRO-DPMNE-së, por këtë nuk guxon dhe nuk duhet ta paguajnë qytetarët nga xhepat e tyre.

Deputetët e VMRO-DPMNE-së, në vend që t’u shërbejnë atyre që zgjidhen dhe paguhen, i shërbejnë vetëm liderit të Shtëpisë së bardhë.

VMRO-DPMNE mbetet partia e vetme që në kohë krize mundohet të rëndojë, rëndojë, shtesë ta bëj të hidhur jetën e të gjithë qytetarëve dhe të bllokojë gjithçka që është në interes të tejkalimit më të lehtë të situatës.

Një politikë e tillë antishtetërore, egoizëm dhe neglizhencë do të mposhtet sërish rëndë në zgjedhjet e ardhshme

LSDM do t’i kundërshtojë fuqishëm këto bllokada dhe do të gjejë mënyrën për të miratuar ligje në interes të qytetarëve. VMRO-DPMNE do të mbetet e izoluar në politikat e saj destruktive.