24/06/2024

Ҫifti i dashur për publikun dhe më i ndjekur i momentit, Luizi dhe Kiara, çdo gjë qe publikojnë merr vëmendjen e ndjekësve.

Së fundmi, Luizi ka publikuar një video mjaft të bukur, teksa vallëzojnë në kuzhinën e shtëpisë së tyre.

Edhe pse Kiara shihet duke larë enët, bashkëshorti i saj e fton për një vallëzim sensual.

Gjithashtu, Luizi kishte shkruar “Babi Lui me dy princeshat e veta”.