14/04/2024

Bordi ekzekutiv i LSDM-së i konfirmoi listat e deputetëve në mbledhjen e mbrëmshme në Shkup.

Në mbledhjen e sotme të Bordit Qendror, listat duhet të konfirmohen dhe t’i propozohen kongresit të partisë.

Klan Macedonia prezanton të gjithë kandidatët për deputetë të LSDM-së në zonën e III-të zgjedhore:

Zona e 3 zgjedhore

1. Sanja Lukarevska
2. Lupço Nikolovski
3. Goran Misovski
4. Blagoj Boçvarski
5. Ljupço Balkoski
6. Dushanka Georgieva Trpevska
7. Zoran Arsovski
8. Partia e pensionistëve
9. Sandra Pijalkovska
10. Maria Manasieva
11. Dragan Manevski
12. Slavica Furnadziska
13. Nikole Biljana Eftimova
14. Borçe Stojçevski
15. Muhammed Kadriov
16. Katerina Kovaçevska
17. Mak.Kamenica
18. Dalibor Atanasov
19. Ivana Gjorgjievska
20. Jana Jovanovska.