13/07/2024

Me 106 vota PËR, Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët ka shkarkuar nga pozita e kryetarit të partisë, Arben Taravarin.

Nga kuvendarët e pranishëm i vetmi i cili votoi kundër ishte Bekim Pocesta i cili dhe abestenoi në votim.

Me këtë akt dhe vendim të sotëm të Kuvendit qendror të partisë, shkarkohet përfundimisht Arben Taravari i cili vendosi të braktis organet partiake dhe të reshtohet me opozitën. /indeks.mk