10.8 C
Skopje

“Me ka krejtë” në kërkim të Mickoskit, zyrtarët e Besës, “marrin malin”

Pas lajmeve në rrjetet sociale se kreu i VMRO-së morri malin pas dështimit të protestave të djeshëm, një ekip i formuar nga zyrtarë të lartë nga Lëvizja Besa e përfaqësues të Komunës së Tetovës dhe Zhelinës kanë dalë për ta kërkuar.

Adnan Azizi, Sedat Sulejmani, Bekim Sejdiu, Nuredin Fetai të shoqëruar nga disa të tjetë kanë “marrë malin” e si duket janë në kërkim të kreut të VMRO-së me të cilin në vazhdimësi i koordinojnë veprimet në Kuvend.