20/07/2024

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Remzi Mehmedi ka reaguar ndaj Arben Taravaritm duke shkruar në Facebook se vendimet partiake merren gjithmonë në organet e partisë.

Mehmedi shton se do iniciativë tjetër është tentativë e dështuar.

Statusi i plotë:

Vendimet e Aleancës PËR SHQIPTARËT ashtu si deri dje edhe nga neser do të merren në organet e Aleancës PËR SHQIPTARËT. Çdo tentativë tjetër nga cilidoqoftë do të ngelin tentativa dështuese dhe dëshpruese!