12/07/2024

Revolta kundër Arben Taravarit dhe Bilall Kasamit është për ҫdo ditë në rritje.

Në rrjetet sociale janë të shumta porositë që shihen kundër dy politikanëve nga zona 6 zgjedhjore, respektivisht nga Gostivari dhe Tetova, raporton indeks.mk

Së fundi, përmes një postimi në “Facebook”, profile “Mërgata e Gostivarit” ka lëshuar një porosi për kreun e Gostivarit.

Përmes këtij shkrimi i bëhet thirrje Taravarit që të mos lejojë që deputeti i LSDM-së, Bilall Kasami të jetë bartës liste në zonën zgjedhore numër 6 në të cilën bije, Tetova dhe Gostivari,

“Bejm thirje dhe njeher deri te kryetari jon z.Arben Taravar qe mos lejoj qe kandidati per deputet i LSDM se Bilall Kasami mos te kandidoj bartes liste ne zonen 6”, thuhet në shkrim.