24/05/2024

Deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku ka uruar Talat Xhaferin me rastin e emërimit të tij për Kryeministër të Maqedonisë së Veriut.

“Historike – nga sot, një kryeministër shqiptar në Maqedoninë e Veriut!

Shpreh urimet më të përzemërta z. Talat Xhaferit në pranimin e pozitës së re, z. Ali Ahmetit që mundësoj këtë arritje, dhe të gjithë shqiptarëve që jetojnë në Maqedoninë e Veriut”.