6.8 C
Skopje

Ministri rumun i Punëve të Jashtme për vizitë në vend

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani do të jetë nikoqir i Ministrit të Punëve të Jashtme të Rumanisë, Bogdan Aurescu, i cili do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Shkup.

Ministri, Auresku gjatë vizitës do të takohet me Presidentin, Stevo Pendarovski; Kryetarin e Kuvendit, Talat Xhaferi; Kryeministrin, Dimitar Kovaçevski dhe Zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq.