15.8 C
Skopje

Ministri Shaqiri: Shkolla në Reçicë të Vogēl do të nis me mësim

🏡Në Shkollën rajonale në fshatin Reçic e Vogël SHFK “Naim Frashëri” do të organizohen veprimtaritë edukativo – arsimore.
✔Ministria e ka marrë këtë vendim në bazë të inspektimit të kryer më parë dhe verifikimit të plotësimit të kushteve për mbajtjen e veprimtarisë arsimore.

https://www.facebook.com/jetonshaqirii/posts/465429492264135