16.8 C
Skopje

Bashkimi Demokratik për Integrim sot zbarkon në zhelinë dhe në bërvenicë

Sot ekipi i Ali Ahmeti do zharkoj në Zhelinë dhe në Bërvenicë.

Në Zhelinë do jetë në ora 17:30 në sallën e shkollës.

Në Bërvenicë do jetë në ora 19:00 tek shkolla Ëollopek i ri.