0.8 C
Skopje

Naim Abazi: Mihrija është me “profi” në shtrat se sa në muzikë

Naim Abazi ka qenë i ftuar në emisionin “Libero” në ATV, ku ka treguar shumë gjëra rreth jetës së tij private dhe profesionale.

Ai pyet edhe për gruan e tij, këngëtaren, Mihrije Brahën, se a është më e mirë në muzikë apo diku tjetër, teksa u shpreh se është më “profi” në shtrat se sa në muzikë.

“Aty ku po mendon ti është profi”, tha Naim Abazi.

VIDEO