25/06/2024

Klan Maqedoni nga kjo e hënë nis me serialin e ri televiziv “Doktori i mrekullive”.

Seriali ka qenë fenomen televiziv në ekranet turke pasi që ka thyer rekorde shikueshmërie.

Skenari i saj është i bazuar në një ngjarje të vërtetë dhe protagonist është Aliu, i cili ka qenë viktimë e bullizmit që i vogël për shkak se është i prekur me autizëm.

Paragjykimet nuk ndalen për të as kur dëshiron të realizoj ëndrrën e tij e të bëhet kirurg.

Por, bullizmi, paragjykimet e sfidat e kthejnë në forcë kirurgun që do të mahnis të gjithë.

“Doktori i mrekullive” do të nis transmetimin nga data 29 janar 2024 për t`u shfaqur nga e hëna në të premte në ora 19:05 në Klan Maqedoni.