0.8 C
Skopje

Në Maqedoni deri sot janë regjistruar 618.120 persona

Gjithsej 618.120 persona, 191.839 amvisëri dhe 257.099 banesa janë regjistruar deri në ditën e djeshme të orës 20, ka bërë të ditur sot Enti Shtetëror për Statistikë (ESHS).

Mundësinë për vetregjistrim të personave në diasporë deri tani e kanë shfrytëzuar 192.827 persona.

Regjistrimi i popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut që zyrtarisht ka nisur më 5 shtator do të zgjasë deri më 30 shtator.