23/07/2024

Dalja nga vendkalimi kufitar Bogorodicë dhe hyrja në vend në Tabanovcë pritet nga 15 deri në 30 minuta për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, njoftojnë nga LAM.

Në pikat e tjera kufitare nuk ka vonesa të mëdha për hyrje dhe dalje nga vendi.

Intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë qendrave të qytetit është shtuar, njofton AMSM.