24/05/2024

Disa pjesë të Komunës së Karposhit sot, në periudha të ndryshme, do të mbeten pa energji elektrike, njoftoi QRMK.

Nga ora 9:00 deri në 14:30 energji elektrike nuk do të kenë  konsumatorët e një pjese të rrugës “Kozle”, ndërsa nga ora 09:00 deri në 12:30 konsumatorët e  e rrugës “Kozle” numër 19, 21 dhe 23.