8.8 C
Skopje

Një qytetar i Maqedonisë Veriore u infektua me koronavirus tri herë

Një qytetar i Maqedonisë Veriore është infektuar me COVID-19 tri herë që nga fillimi i pandemisë, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik. Sipas raportit javor mbi situatën me koronavirusin (iph.mk), gjithsej 522 infeksione të reja janë regjistruar deri më 19 shtator, nga të cilët një riinfektim ishte hera e dytë.

Nga përsëritjet e raportuara të infeksionit koronavirus, shtohet, pesë përfunduan me vdekje.

Rasti i parë COVID-19 në Maqedoninë Veriore u regjistrua më 26 shkurt 2020. Nga fillimi i epidemisë deri të hënën, 19 shtator të këtij viti, u raportuan gjithsej 187.068 raste, 167.810 u shëruan, 6.472 vdiqën dhe 12.786 janë aktive.