18.8 C
Skopje

Nuhiu: Politika t’i mbaj duart larg nga tragjedia e Tetovës

Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu gjatë emisionit “Programi 200” u bëri apel partive politike dhe eksponentëve politikë, përfshirë edhe funksionarëve të BDI-së, të mbajnë duart larg nga tragjedia e Tetovës dhe mos ta përziejnë atë dhimbje me politikë. Ai tha se është i bindur se opozita do ta përdorë këtë tragjedi për pikë politike, por ai u bëri thirrje të qëndrojnë larg deri në përfundimin e hetimeve.