7.8 C
Skopje

“Open Ballkan”, Ali Ahmeti: Ne i takojmë Europës, nuk ka kthim prapa nga kjo rrugë!

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti sot në Samitin “Ballkani i Hapur” ka takuar kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.
Në Ohër dikur u vendosën themelet e paqes dhe barazisë së vendit tonë, ndërsa sot po në Ohër në Samitin “Ballkani i hapur” me mikun tim, kryeministrin e Republikës së Shqipërisë Edi Rama po fillojmë një kapitull të ri, atë të avancimit të bashkëpunimit kombëtar dhe zhvillimit të vendeve tona në frymën europiane.
Bashkë përcjellim fuqishëm porosinë se i takojmë Europës dhe se kthim prapa nga kjo rrugë nuk ka!